Livrare

Bucuresti - 14.90 Lei (24-48 ore)

Provincie - 19.90 Lei (24-48 ore)

TRANSPORT GRATUIT
pt. comenzi de cel putin 250 Lei!

Detalii complete aici...

16,50 Lei
Disponibil(a) in limita stocului
(depozitului nostru sau al furnizorului)

Dictionar Roman-Englez Englez-Roman (Dublu)

Una din cele şase limbi oficiale ale Naţiunilor Unite, limba engleză este denumită adesea şi „limbă globală". Ea este dominantă pe plan internaţional, în mai multe domenii, lucru care este evident dacă facem referire la numărul mare de cuvinte englezeşti din domeniul comercial şi IT care au intrat în vocabularul limbii române ca neologisme.
Cunoaşterea limbii engleze este vitală pentru angajarea în anumite profesii, de aceea se recomandă cunoaşterea ei, cel puţin la un nivel de bază.
Acest dicţionar se adresează celor care s-au hotărât să înveţe sau să aprofundeze cunoştinţele de limbă engleză. Vocabularul a fost ales în principal în funcţie de frecvenţa cuvintelor în conversaţiile de zi cu zi, la şcoală sau acasă şi include expresii uzuale pentru care s-a realizat traducerea prin echivalente din punct de vedere stilistic. Au fost selectate şi o serie de cuvinte, cu o frecvenţă destul de rară în limbajul comun, dar care sunt des întâlnite în domenii precum: ştiinţe, divertisment, afaceri, comunicare, etc. Secţiunea engleză - română include transcrierea fonetică a cuvintelor pentru a permite o corectă asimilare şi recunoaştere a termenilor.


Cuprinzând un număr de peste 50.000 de cuvinte şi expresii, acest dicţionar este suficient de cuprinzător pentru a fi utilizat nu doar de elevi, ci şi de studenţi şi alte categorii de utilizatori, începători sau avansaţi. Uşor de utilizat, el este un sprijin de încredere în provocarea pe care o reprezintă învăţarea limbii engleze.

Cartea Dictionar Roman-Englez Englez-Roman (Dublu) de Alexandra Imbrisca la editura Nicol pe Libraris.ro


Editura Nicol


N-ati gasit ce cautati?
Contactati-ne deoarece este posibil sa avem produsul in depozit fara sa fie prezent pe site.


  Suport & Comenzi  

   vanzari@altalibrarie.ro 

   0733.318.335