Livrare

Bucuresti - 14.90 Lei (24-48 ore)

Provincie - 19.90 Lei (24-48 ore)

TRANSPORT GRATUIT
pt. comenzi de cel putin 250 Lei!

Detalii complete aici...

Cod intern: 9786066391559-for-you
Aparitie: 2017
Tip Coperta: normala
Dimensiunea: 13 x 20 centimetri
   Distribuie pe Facebook 
28,00 Lei
Disponibil(a) in limita stocului
(depozitului nostru sau al furnizorului)

Inima iubirii

  • De ce relaţiile sunt atât de derutante?
  • Cum poţi să-ți dai seama din timp ce nu merge bine în relațiile tale?
  • Cum să previi sau să rezolvi neînțelegerile fără dezamăgire, resentimente și irosirea energiei pe fantasme periculoase?

Aplică înțelepciunea și experiența acumulate de dr. John F. Demartini pentru a înțelege comportamentul uman așa cum se manifestă în relațiile umane. Fie că îți cauți sufletul-pereche, fie că vrei să reaprinzi scânteia din relația ta actuală cu partenerul de viață sau să-ți păzești căsnicia de pericolele infidelității, cartea „Inima iubirii” îți evidențiază mecanismele ascunse din relațiile de iubire, prietenești sau de serviciu și te invită să-ți descoperi natura deplină, divină, pe care o ai în comun cu fiecare ființă de pe planetă.
Intră în inima iubirii – ea îți va transforma toate relațiile în legături pline de recunoștință și împlinire.


„Fiecare suflet cântă melodia iubirii. Ai fost creat pentru această bucurie, care nici nu începe, nici nu se termină, ci pur şi simplu este. Iubirea nu e părtinitoare şi își este propria recompensă. Nu poate fi posedată şi nici nu posedă. Nu împiedică nimic şi, cu ea, nu există nicio limită. Orice în afara ei este o iluzie. A înţelege iubirea adevărată înseamnă a îmbrăţişa totul.“


„Nu există persoane care să-ţi împlinească fantasmele pentru totdeauna, care să-ți ofere tot ceea ce crezi că ai nevoie. În loc să te încurajez să cauţi o anumită persoană care să-ţi umple orice goluri percepi în viaţa ta, te voi învăța să găseşti resurse înăuntrul tău şi să le vezi în mulţi oameni din jurul tău.“

(Dr. John F. Demartini)

 

Dr. John F. Demartini este autor, conferențiar și consultant de afaceri, cu clienți diverși, de la finanțiști și directori corporatiști de pe Wall Street până la profesioniști din domeniul medical, actori și sportivi de performanță.
Este fondator al Școlii de Filosofie și Vindecare Concourse of Wisdom. Și-a început cariera ca medic specializat în chiropractică, apoi a explorat mai multe științe, căutând ceea ce el numește Principiile Universale ale Vieții și Sănătății. Cărțile și conferințele sale impresionează prin perspectivele sale edificatoare, prezentate într-o manieră prietenoasă și amuzantă și punctate cu recomandări pragmatice și eficiente.N-ati gasit ce cautati?
Contactati-ne deoarece este posibil sa avem produsul in depozit fara sa fie prezent pe site.


  Suport & Comenzi  

   vanzari@altalibrarie.ro 

   0733.318.335