Livrare

Bucuresti - 14.90 Lei (24-48 ore)

Provincie - 19.90 Lei (24-48 ore)

TRANSPORT GRATUIT
pt. comenzi de cel putin 250 Lei!

Detalii complete aici...

Cod intern: 9789730201543-andrea
Tip Coperta: normala
Numar de pagini: 195
Dimensiunea: 13 x 20 centimetri
   Distribuie pe Facebook 
39,00 Lei
Disponibil(a) in limita stocului
(depozitului nostru sau al furnizorului)

Regaseste-ti Stralucirea

“Regaseste-ti stralucirea” este o invitatie la a trai viata din plin, savurandu-i darurile si transcezand limitarile.

Spunea odata un intelept ca nu are sens sa ii schimbam pe cei din jur, ci e destul sa le aratam ca exista in ei puterea de a o face. Astfel, aceasta carte este un manual pentru oricine doreste sa se joace cu aceasta plastilina a Universului, materia, precum si cu tesatura din care este „confectionat” sufletul lor.

“Regaseste-ti stralucirea” contine 77 de practici descrise simplu si la obiect, pentru a le face imediat aplicabile, de aceea o vad utila pentru orice varsta. Sunt capitole ce pot fi citite copiilor la culcare seara, pentru a le reaminti cat sunt de minunati si ce potential este in ei. Sunt utile pentru adolescentii care doresc sa inteleagă mai bine lumea aparent nebuna-nebuna care ii inconjoară. Tinerii ambitiosi pot lua cu asalt si aplica zilnic zeci dintre practicile enumerate. Mamele si tatii gasesc aici repere si idei pentru cresterea copiilor si comunicarea eficienta cu ei. Seniorii isi pot gasi inspiratie sau confort pentru suflet.

Daca iti doresti sa manifesti abundenta si prosperitate financiară, primele capitole raspund acestor intentii. Sunt lucruri practice care sa ne ia din minte preocuparea si grijile pentru ziua de maine. Am ales apoi sa impartasesc obisnuinte utile pentru relatii de calitate si armonioase aplicabile in familie, la lucru si cu copiii. Urmeaza lucruri din ce in ce mai finute, de inima si liniste. Multi oameni, dupa ce au obtinut ceea ce isi doreau in plan material, dupa ce au atins statutul sau recunoasterea dorita, au ales sa investeasca timp sa se cunoasca mai bine si sa identifice scopul vietii lor pe pamant. Spre finalul cartii gasesti practici ce tin de spiritul si sufletul nostru. Aparent mai ‚eterice’, paradoxal sunt si cele puternice dintre toate. Acestea, in procesul aplicarii lor, produc efecte in toate domeniile simultan.

“[...] sa o puneti in poseta, asa am facut eu, si sa o luati oriunde mergeti: la job, in vacanta, pe plaja etc. [...] cand sunteti intr-un moment mai provocator din viata sau aveti vreo intrebare existentiala deschideti aceasta carte. Va garantez ca va veni si pacea si raspunsul. Vorbesc din experienta: testat, verificat.” Ecaterina

In fiecare domeniu, avem un viitor si un trecut. Indiferent cat de provocator, dificil sau trist poate a fost trecutul in anumite domenii, avem inainte un viitor pe care il cream Acum. Si avem ceva care este cel mai important: Puterea de a Crea.

Gluma cosmica este ca tocmai acele lucruri pe care majoritatea ni le dorim cel mai mult – Sanatate, Fericire, Bucurie si Iubire – le AVEM DEJA. Ele sunt esenta noastra, la fel cum esenta cerului este seninatatea. Tot ce avem de facut este sa dam la o parte norii (ganduri, frici, relatii, amintiri etc.) care le ascund sau le strica.

De aceea dedic aceasta carte sufletelor care cauta Adevarul despre ele si viata, pornind de la speranta si dorinta ca toti să traim Raiul si pe Pamant. El este deja aici pentru unii, dar poate fi pentru toti.

„Este o carte pentru care am lasat deoparte toate deadline-urile si pe care am parcurs-o pe nerasuflate, nu (doar) pentru cuvintele din ea, cat pentru energia si vibratia degajate. 


N-ati gasit ce cautati?
Contactati-ne deoarece este posibil sa avem produsul in depozit fara sa fie prezent pe site.


  Suport & Comenzi  

   vanzari@altalibrarie.ro 

   0733.318.335